F5F - Fiskeklubben Fem Flöten

kalleGear

Posted by Kalle Seth Thu, April 09, 2015 11:08:54

2014 va ett intressant år i många avseenden. Det finns bevisligen några som nästan kan lika mycket som jag :(
Vill nog bara flagga för att ni håller utkik för alla dessa intressanta dragningar som hålls i både Jönköping, Stockholm, Lund och Malmö, så får vi se om det ger något resultat.

Sportfiskarna
Blog image
ÄlvräddarnaBlog imageHållbart fiske
Blog image
Det va det.
Nytt HDS 7 TouchGear

Posted by Kalle Seth Wed, March 11, 2015 23:37:53

Kalle tyckte det var lite för dålig aktivitet, både på nätet och IRL, och då särskilt på Jonas. Ja, förutom då han specimenmetar efter sin nästa storfiskregistrering på löja förstås.

Själv har jag införskaffat ett nytt HDS 7 Touch + en kartong med pryttlar för att bygga om elen i båten och göra en snygg och praktisk ekolodsinstallation.

Förhoppningen är att fiske skall visa sig vara en materialsport och att den här investeringen skall bära fisk, så jag ser med tillförsikt fram emot den kommande säsongen och premiärturen i påsk!

Daniel


Blog image

Florida fishing 2014Fiskeberättelser

Posted by Björn Wärn Fri, January 09, 2015 23:06:14

Semester i fantastiska Florida med stora förväntningar på fiske. Tyvärr blev det ingen guidad tur eftersom det kostar $350 för att hyra en guide en halv dag. Jag hade dock packat med mig relaxjigg och lite dropshotjigg. Jag lyckades iaf lura en Snook när jag körde fiske från stranden. Mina fiskekompisar pelikanerna och hägern hade aldrig sett gulsvart relaxjigg för.
Blog image

Här spanade vi på delfinerna som är skickliga fiskare. Jag lägger fortfarande min röst på att vi kör Florida F5F-fiske 2016. Billigt och flexibelt med många många möjligheter.

(Bilderna vill inte riktigt ladda tyvärr, bara en suddig Snook)Gäddan 2014Fiskeberättelser

Posted by Kalle Seth Thu, December 18, 2014 09:07:29

Såg bilden och kunde inte låta bli

Blog image

CityfiskeFångstrapporter

Posted by Kalle Seth Mon, October 27, 2014 10:27:57

Ja när abstinensen blir som värst är det härligt att kunna ta en sväng på stan å dra några fina abborrar.
faktiskt ganska bra fiske denna gång, trots en dålig start landades ett gäng fina, några kring kilot och en riktigt fin tappad av direktören (trots intstruktioner om hur den inte skulle bärgas :)

Blog image

Blog image

SlumpfiskFångstrapporter

Posted by Kalle Seth Mon, September 01, 2014 09:20:25

En och annan fin gädda tycker jag vertikalfisket brukar bjuda på, men det är faktiskt inte helt ovanligt att även de randiga kliver på. Kommer faktiskt att köra någon riktad runda på det framöver då jag hört att Tobak (Daniel STH) varit ganska framgångsrik.
Denna vägde 1,42
Blog image

Direktör ?Fångstrapporter

Posted by Kalle Seth Mon, September 01, 2014 09:16:58

Direktören har bjudit med på fiske i sin skuta ett par gånger detta år också.
Blandad framgång får man säga. Båten känns dock grym, så nu handlar det bara om autopilot, reflektor och riggar så vi kan ta tag i laxfisket.
Blog image


EffektiviseringFiskeberättelser

Posted by Kalle Seth Sun, August 31, 2014 18:00:23

I dessa tider är det som alla vet ruskigt svårt att få till fisketid, men känner att jag fått ett genombrott i år när hela familjen hängt med ett par gånger, dessutom får man då hjälp med att göra i ordning eventuell fisk och bättre mat. Det blir inte lättare, men kul är det.
Blog imagekan se potential!
Blog image
Blog imageSjön söver
Blog imageRuggigt stolt