F5F - Fiskeklubben Fem Flöten

F5F - Fiskeklubben Fem Flöten

Nytt pers

FångstrapporterPosted by Kalle Seth Mon, October 19, 2009 16:53:26

Kalle, Göskungen och Jeppe

Det började lite lätt med att vi snodde en båt :) Eller rättare sagt såg det nog ut så när vi var tvungna att klippa upp låset för att en nyckel var bortslarvad i hetsen som omgav uppresan.

Betesfisken var inget problem denna gången, möjligen storleken, men vi lyckades i alla fall fånga ett 30 tal på 20 min och gav oss ut. Vräkte i grejorna och började stirra på flötena. Ganska trögt började det, men sedan hände grejor, speciellt på gäddfronten. Ett par fina kroppar fick njuta av våra fotoblixtrar innan vi släppte tillbaka dem. En kring 5 och min egen höjning till 8,2. Vi drog även ett par mindre gösar kring kilot.

Lördagen började ganska hårt, även om vi hade utrustning för ett ganska tufft väder kändes kylan av....speciellt eftersom vi nästan inte fick någonting fram till kl 1200, förutom någon gädda och mindre gös.

Vid 14 00 hände något, dels blev vädret bättre, men också fisket....en riktigt fin tappades...gädda eller gös kunde vi inte avgöra i det grunda vattnet trots att den var på säkert 2 min. Sedan började flötena jobba och vi landade 9 gösar varav 4 kring 2 kilo. ALLTSÅ, det blev sammantaget en riktigt bra helg. Både vad gäller fisk och sällskap

  • Comments(4)//www.f5f.se/#post56