F5F - Fiskeklubben Fem Flöten

F5F - Fiskeklubben Fem Flöten

Livet

GearPosted by Kalle Seth Mon, January 30, 2012 20:24:19

En bekräftelse på att man trots allt blivit lite förståndigare. Såklart också ett visst mått av pryltokighet gör att jag inte kan låta bli att berätta om mitt nya inköp.

Kunde helt enkelt inte låta bli att köpa en Ursuit när jag väl provat den. Dyrt som faan men väl i vattnet är jag säker på att torrdräkt kommer att kännas billigt.

Här kommer lite bilder när jag samtidigt provar min dotters spö.

Muddar armar och hals och påsydda sockar.

Den tvådelade dräkten kräver ett vattentätt lås

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by stiktees Mon, May 07, 2012 13:19:13

Återkommer med begäran att komma till min butik och betala skulden på 190 kr för två skyltar ni beställde hos mig.Har inget nummer till din mobil, därför skriver jag som kommentar på denna sidan och ska fortsätta att göra det tills ni kommer och betalar skulden.
Tack
www.stiktees.com

Posted by stiktees Sat, April 28, 2012 10:30:19

Jag vet inte om det är du som beställde 2 st. skyltar hos stiktees.com men jag tror att det är du, om jag minns bra ditt ansiktsdrag.Det är bara så att du glömde att hämta och betala skyltarna.Jag ber dig därför att komma förbi min butik o lösa problemet.
Tack
www.stiktees.com

Posted by Björn Fri, February 03, 2012 21:57:01

Sådär ja! Nu finns det inget dåligt väder.

Posted by Mariano Mon, January 30, 2012 23:07:15

Nice torris! Såg att fladen också släppt en torrdräkt som ser intressant ut. Får vänta och se vad den får för betyg. Men utsuit är en klassiker. Du får bli testpilot så kan vi andra haka på:)