F5F - Fiskeklubben Fem Flöten

F5F - Fiskeklubben Fem Flöten

Vertikaljiggning utan ekolod, funkar det?

FångstrapporterPosted by Johan Fri, May 18, 2012 15:32:40

Premiärtur i kyla, vind och regn på Nätarn på Kristihimmelfärdsdag. Efter en kort förbön gav jag och paul oss ut...utan ekolod. Daredevils ja, men efter 2 min smällde det på en mindre men godkänd gösabit under kilot. Allvarligt, det här med VJ....det verkar inte så svårt. Agnet funderar på att byta nick till "VJ King".

Gul "relay" i pölen-anda funkade såklart! Efter att testat ytteligare ca 1,5 tim drog vi oss tillbaka i väntan på varmare väder. Och ja, det var den enda gösen vi fick. Turfisk säger vissa. Jag säger, "show me the fishfinder and I am game".

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Björn Tue, May 22, 2012 22:04:40

Jag tycker du gör ett bra försök "old-school". När det gäller King så borde han lägga upp lite rapporter, nu när man inte hör så mycket från honom...hör du det JONAS? Lägg ut!

Posted by kalle Sun, May 20, 2012 21:57:02

Ja med alles respekt så går det nog bättre med ekolod, men vet man bara vart man ska så är det väl bara att driva där. Jonas va visst ute idag, fast med ekolod :) och plockade 11.