F5F - Fiskeklubben Fem Flöten

F5F - Fiskeklubben Fem Flöten

Minnen

FiskeberättelserPosted by Kalle Seth Tue, August 19, 2014 14:44:24
Det va ett tag sedan och jag kommer göra ett samlat inlägg över sommarens bravader, men kände att jag inte kunde vänta med detta.
Jag va ute på okänd sjö i småland härom veckan och stötte på ett par stensköna killar i 10 års åldern som spelade AC/DC i båten och trollade gädda. Inte utan att det väcker minnen.

Hade själv fiskat ett par timmar innan de puttrade fram med sin gamla 4hästars och började fråga en massa. "De trodde att de där djävla gäddorna hade gått i gryt"

Vår diskussion slutade i allafall med att jag sa att de fick kämpa på så att de inte fick med sig namnet. Vilket namn utbrast de! Om ni inte vet det och planerar hålla på med sportfiske kommer ni förr eller senare få bära det till nästa tur. Vilket namn!
det får ni ta reda på själva :)

I alla fall de önskade mig "lycka till" :) och fortsatte sitt fiske och bjöd på flera bra låtar.

När jag sedan åker in för att äta på samma ställe som de gick upp har de antagligen funderat eller googlat, men kunde inte hålla mig för skratt.  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Björn Mon, September 01, 2014 21:56:29

Haha, idag googlar kidsen fram svar på allt.

Posted by Johan Thu, August 21, 2014 09:25:39

priceless!

Posted by klingeling Wed, August 20, 2014 09:33:40

Ha ha! Vilken historia! Antar att igennkänningsfaktorn var hög från din och Martin och Stefans barndom?