F5F - Fiskeklubben Fem Flöten

F5F - Fiskeklubben Fem Flöten

Helt OK gösfiske i region Sthlm

FångstrapporterPosted by Björn Wärn Sun, October 31, 2010 21:56:51
Två dagars fiske i hemmavattnet blev det av i helgen. Priestmaster Kling var på besök återigen. Jag tyckte fisket var riktigt roligt och vi fick känna på betydligt fler hugg än senast det begav sig.

Stor gädda igen, strax under 8 kg. Tredje gäddan i år i den här storleken. På lätta grejer.

Högg på gul jigg utan tafs. Ganska skakigt men jävligt bra RP.

Jonas var trots förkylning i strålande form. Han krokade inte mindre än 5 braxar i ryggen och jiggade upp 5 gösar. Inte illa pinkat. Se så glad han är!

Vi dubbeldrillade förresten varsin brax. Dom stod på rad i vikarna, nästan obehagligt.


Dag två blev jag strandsatt, fick inte plats i båten. Tufft, men jag klarade mig med endast löjorna att umgås med. Pricken där ute på bilden är grabbarna som fiskar och har roligt. *suck*

Vi hann också med att skälla på en dryg jävel som trollade i vattnet. Trollmaster Kling blev förbannad och kunde inte hålla tyst. Den dryge åkte därifrån efter ett tag med svansen mellan benen.

Det viktigaste. Jag drog störst gös (i håven) och gädda...och brax med tror jag. Men Jonas jiggade effektivast får jag tillägga.


Tydligen har Kalle och Jonas två dagar inplanerade för säsongsavslutning i November. Jag avundas er. Fisket på hösten här är beroendeframkallande.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Björn Wärn Mon, November 01, 2010 19:57:28

märkligt med bilderna. jag fick lägga upp dom igen. i grupp den här gången.

Posted by karloscar Mon, November 01, 2010 10:01:11

Härligt med lite rapporter. Bra jobbat boyzz....synd att man inte kan se bilderna